SAS EuroBonus Platinum American Express® Card

SAS EuroBonus Platinum American Express® Card

 

Eksklusivitet og service

SAS EuroBonus Platinum American Express® Card er for deg som alltid forventer den beste servicen og som ønsker å oppleve godene verden har å by på.  

 

Bestill her Se alle kortene ››

SAS EuroBonus Platinum American Express Card

 

Det er de små tingene i livet som virkelig betyr noe, og da er det greit å ha frihet til å bruke tiden sin på akkurat det. Skaff deg kortet nå, du får 12 000 poeng i velkomstbonus! Søker du via nett, betaler du kun halv årspris første år.

Med et SAS EuroBonus Platinum Card kan du alltid forvente den ultimate service og hjelp til hva du måtte ønske. I tillegg til den beste reiseforsikringen gir kortet deg også tilgang til VIP lounger på flyplasser verden rundt via Priority Pass. Om du for eksempel trenger en norsk-talende guide i Dubai, eller billetter til en forestilling, så ordner vi dette for deg som en del av tjenesten Concierge Service.

 

 

 

Express Assist Emergency Service

Med Express Assist får du og din familie trygghet på reiser og opphold i utlandet 24 timer i døgnet – 7 dager i uken – 365 dager i året.

Express Assist sikrer deg og dine:

Medisinsk nødassistanse

Henvisning til medisinsk hjelp, legge til rette for sykehusopphold. Hurtig levering av nødvendige medisiner. Erstatning av briller eller kontaktlinser. Oversendelse av tapte eller glemte resepter.

Juridisk bistand

Henvisning til advokat og juridisk bistand:

Personlig assistanse

Informasjon i forkant av en reise, visum og pass, kontaktopplysninger til ambassader og konsulater. Oversikt over krav til vaksinasjoner for utenlandsreiser og toll- og avgiftsbestemmelser.

Henvisning til tolk

Hurtig tilkalling av tolk og nødvendige avtaler i tilfelle fengsling eller sykehusopphold.

Reiserelatert nødassistanse

Bagasjeservice og bistand til å lokalisere tapt bagasje. Assistanse til hjemreise. Hvis identitetspapirer som er nødvendige for hjemreisen er tapt eller stjålet, gis bistand til å erstatte dem. Ved mistet eller stjålet billett til hjemreisen, skaffes erstatningsbillett.

Eventuelle kostnader belastes kortmedlems kort, med forbehold om autorisasjon. Tjenesten ytes av SOS International, telefon +45 70 10 50 50. 

Concierge Service

Som SAS EuroBonus Platinum Card medlem har du tilgang til Concierge Service - en verdensomspennende og booking- og informasjonsservice. Concierge Service har til enhver tid oppdatert oversikter over begivenheter, arrangementer, hoteller, anbefalte restauranter etc. over hele verden.

Gjennom Concierge Service kan du få hjelp til å skaffe billetter til teater, musikaler, opera, konserter, i mange tilfeller etter at arrangementet er utsolgt fra arrangør, sportsarrangementer, booke hotellrom, skaffe leiebil eller reservere bord ved en god restaurant.

Du treffer Concierge på 800 68 000 mandag - fredag 08 - 21 og lørdag 08 - 17. Tastevalg 2 - 5.

 

 

Medlemsfordeler

Med et SAS EuroBonus Platinum Card er du medlem av en verdensomspennende organisasjon med kun én oppgave: å yte medlemmene best mulig service og assistanse. Medlemskapet gir deg tilgang til en rekke fordeler både her hjemme og i utlandet.

EuroBonus Ekstrapoeng på alt
du bruker

20 EuroBonus Ekstrapoeng for hver 100 kr du belaster via kortet ditt. Se hvor langt ditt forbruk tar deg via poengkalkulatoren.

Medlemstilbud

Eksklusive medlemstilbud til unike opplevelser. Tilbud på hotell, leiebil og opplevelser via Travel Privileges.

Concierge Service

En verdensomspennende informasjons- og bookingtjeneste.

Priority Pass Et kort som gir deg adgang til VIP lounger på mer enn 600 flyplasser i over 100 land og 300 byer.

Som medlem har man også tilgang til å ha med seg familie eller andre, som får adgang via medlemmets Priority Pass. Hvert besøk/besøkende belastes med et gebyr på 24 Euro.

Et Priority Pass er gyldig i ett år og blir fornyet fortløpende så lenge du er SAS EuroBonus Platinum Card medlem. Om du mister kortet kan du bestille et nytt via vår medlemsservice.
Les mer om Priority Pass, og last ned fullstendige vilkår (engelsk).

Companion ticket

Handle for 100 000 på kortet og reis en eller to personer på EuroBonus tur med 50 % poeng rabatt med  Companion Ticket.

Smakfull mat fra

hele verden

Taste fra American Express Invites gir deg tilgang til lokale favoritt restauranter over hele verden. Med noen tastetrykk finner du restauranter som er spesielt utvalgt av American Express Invites mateksperter. Hos alle restaurantene får du en utvalgt fordel "på huset": rabatt, vin eller forrett.

Omfattende forsikringsdekning

Reiseforsikring, kjøpsforsikring, prisforsikring, Internettforsikring, egenandelsforsikring ved leiebilforhold.

American Express Medlemsservice

Trenger du hjelp når du er ute og reiser kan du ringe American Express Medlemsservice:

  • 24-timers sperretjeneste for tapte kort
  • Hjelp med nødbilletter og nødkontanter dersom du mister eller blir frastjålet billett og kort på reise.
  • Erstatningskort i løpet av 24 timer

Express Assist

Assistanse og bistand som gir deg og din familie tryggget i utlandet

StopService+

Sperretjeneste for alle dine kredittkort, pass og mobiltelefoner. En kostnadsfri sikkerhetspakke med: nøkkelring, bagasjemerke, ID-merke med personlig kode.

NettKonto

Kontinuerlig oversikt over transaksjoner på kortet ditt. Tilgang via BankID.

Tilgang til SAS Business-lounges i Norden

Med SAS EuroBonus American Express Card får du nå tilgang til SAS sine Business Lounges i Norden, mot betaling og med forbehold om kapasitet. Alt du trenger å ha for å besøke SAS sin Business-lounge er en billett med avreise fra den aktuelle flyplassen samme dag med SAS eller Widerøe og ditt SAS EuroBonus American Express Carrd.

Inkluderte forsikringer

SAS EuroBonus Platinum American Express Card har en omfattende forsikringsdekning inkludert i kortet. Få en økt trygghet ved reise og shopping både i utlandet og her hjemme med disse ulike forsikringene.

 

Reiseforsikring

Betaler du minimum halve reisens kostnad med ditt SAS Eurobonus Platinum American Express® Card, er du dekket av reiseforsikringen. Under reise og opphold vil reiseforsikringen omfatte deg og medreisende familiemedlemmer under 21 år som bor i samme husstand, eller tre medreisende.

Ved bonusreiser (oppsparte bonuspoeng hos flyselskap) skal nødvendige overnattingsutgifter og øvrige reiseutgifter være betalt med kortet. Det er ingen aldersgrense for forsikringen. Reiseforsikringen gjelder også etter fylte 70 år.  

Se fullstendige forsikringsvilkår • Forsikringsbevis

Skademeldingsskjema:

 

Her melder du skade

 

Kjøpsforsikring

Dekker tap/tyveri etter kjøp av gjenstander betalt med SAS EuroBonus Platinum American Express Card. Dekning mot skade, tyveri, mistet eller stjålet innen 120 dager etter kjøp. Du får tilbakebetalt, erstattet eller reparert produkt hos autorisert forhandler. Konsumentvarer faller ikke innenfor dekning.
Se fullstendige forsikringsvilkår

Prisforsikring

Hvis samme vare kan fås til en lavere pris etter kjøpet, refunderes differansen.

Se fullstendige forsikringsvilkår

Internettforsikring

Dekker tap/tyveri etter kjøp av gjenstander via Internett med SAS EuroBonus Platinum American Express Card.

Se fullstendige forsikringsvilkår

Egenandelsforsikring

ved leiebilforhold

Dekker egenandelskostnaden ved skade på leiebil.

Se fullstendige forsikringsvilkår

Travel Privileges

Travel Privileges er et fordelsprogram som byr på en rekke gode tilbud, rabatter og personlige fordeler på reiser, hotellopphold, restauranter, leiebil og opplevelser over hele verden.

Medlemsportalen er spesielt utviklet kun for våre SAS EuroBonus American Express Card medlemmer. Få tilgang til fordelene i portalen ved å logge inn med de seks første sifrene i kortnummeret ditt.

Logg inn Travel Privileges

Våre betingelser

  • Årlig medlemsavgift kr 1 700,-
  • Ingen øvre fastsatt bruksgrense, men det anbefales å ta kontakt i forkant av store innkjøp eller lengre reiser.
  • Ingen transaksjons- eller fakturagebyr ved kjøp av varer og tjenester i Norge.
  • Inntil 45 dagers betalingsutsettelse.  
  • Kontantuttak i minibanker merket American Express® over hele verden. For kontantuttak påløper en avgift på 4 % med en minimumssats på kr 25,-
  • Effektiv rente 23,07 %, kr 15 000,- o/12 mnd. Totalt kr 16 530,-

Vi anbefaler alle våre kunder å lese nøye gjennom betingelsene som ligger til grunn for bruk av våre kort. Dersom du har spørsmål, ta kontakt med oss på telefon 800 68 000.

Last ned våre betingelser.

StopService+                             


For deg som er SAS EuroBonus Platinum American Express Card medlem er denne StopService+ inkludert i kortet. Denne tjenesten er en eksklusiv sikkerhetspakke for våre medlemmer - en ekstra trygghet ved tap av kort, reisedokumenter eller andre verdisaker. 

StopService+ omfatter:

Sperretjeneste

Registrer dine bank- og kredittkort i StopService+. Da kan du sperre alle dine kort ved å ringe ett og samme telefonnummer, 800 68 000, fra utlandet +47 66 98 43 71, tastevalg 2.  

Nøkkelservice

Gjennom StopService+ får du en nøkkelring påtrykt et identifikasjonsnummer som er registrert på ditt navn. Dersom du mister nøklene, kan tjenesten bidra til at du får dem tilbake - på en trygg måte.  

Bagasjeservice 

Gjennom StopService+ mottar du to bagasjemerker med rem. Merkene er påtrykt et identifikasjonsnummer som er registrert på ditt navn og din adresse. Dersom bagasjen skulle forsvinne, kan den identifiseres, samtidig som din identitet og adresse beskyttes.

ID-merker

I sikkerhetspakken du mottar fra oss, vil du få et brett med selvklebende ID-merker som kan brukes til å merke verdisaker. Merkene er påtrykt et identifikasjonsnummer som er knyttet opp mot ditt medlemskap i StopService+.  

Nødbilletter

Et American Express Card medlem som mister sine reisebilletter, får i de aller fleste land utstedt nødbilletter til hjemreise for inntil kr 25 000,-

Nødkontanter

Ved tap av kortet får du tilgang til nødkontanter for inntil kr 40 000,- utbetalt i lokal valuta.

Meldingstjeneste

StopService+ sørger for å videreformidle viktige beskjeder per telefon eller telefaks på det tidspunktet du oppgir.

SAS EuroBonus Platinum American Express Card

 

Medlemservice er åpen fra kl 08:00 til kl 22:00 alle dager unntatt bevegelige helligdager.

 

American Express Card Services Unit
DNB Bank ASA
0021 Oslo

E-post: amex.support@dnb.no

Kontakt oss på telefon 800 68 000 eller +47 66 98 43 70   

 


Concierge Service

Kontakt Concierge Service på telefon  800 68 000 / +47 66 98 43 70

mandag - fredag kl. 08.00 - 21.00 lørdag kl. 08.00 - 17.00 (søndag stengt),

 

eller e-post Amex.concierge@medlemsservice.com

 

Les mer om Concierge Service

Effektiv rente fra 23 % kr 15.000,- o/12mnd. Totalt kr 16.503,-;